1temizlik

"Temizlikte kontrol Sende"

Şirket Hakkında
Günümzde temzilik şirketleri hem yüksek fiyat politikaları hemde yetersiz seviyede hizmet kalitesi ile temizlik sektöründe gerilemeye sebebiyet vermiştir. Tüm Bu kötü izlenimler yenilikçi kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan 1 Temizlik.com un doğuşuna sebep olmuştur. 1 Temizlik.com sizlere tüm diğer temizlik şirketlerinden farklı olarak hem interaktif bir hizmet sunar hemde bireysel olarak hizmet kalitesini kendi kalite yönergeleri ile denetleyerek yüzde yüz müşteri memnuniyetini garanti eder. Her kez bilir ki ev hanımları temizlik konusunda oldukça titiz hareket etmektedir. 1 temizlik olarak aynı titizlik ile hareket ederek temizlik bitiminden sonra uzun araştırmalar sonucu derlenmiş kontrol yönergesi ve ev sahibi ile birlikte işlem baştan sona kontrol edilmektedir.Bu sayede en yüksek müşteri memnuiyeti sağlanmış olmaktadır. 1 Temizlik.com Tüm bu yapılandırmanın yanında gündelikçi ev hizmeti alırken kurumsal bir şirketle çalışmanın ayrıcalıkları sizlere sunmaktadır. Yüksek fiyat politikası uygulanmadan tamamen müşterilerimizin istediği saat aralığında ekip veya tekil olarak gündelik hizmetini sunmaktadır.
1temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: 1temizlik
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Can Ünal
Adres: Hurma Mahallesi 272 Sokak Kaşıkçı Sit
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 2571749
Web Sitesi: http://1temizlik.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
1temizlik firma bilgileri. 1temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 1temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

1temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.