2k Welding Teknoloji Makina İmalat Mühendislik Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
2k Welding Teknoloji, Sakarya ili Hanlıköy Mah. Kartopu Sok. No 2 Arifiye adresinde bulunmaktadır. Firma Makina » Kaynak sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Kadir Beyenal dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2K Welding, profesyonelliği kendisine ilke edinmiş, tecrübeli mühendis kadrosu ile mevcut ve geliştirmeyi düşündüğünüz ürünlerinize özel tasarımlar sunarak kaynak otomasyon ekipmanları ile kaynaklı bağlantılarınızı uluslararası standartlara ulaştırmak için durmadan çalışarak, sizlere zamanın da hizmet edebilmeyi arzulamaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: 2k Welding Teknoloji Makina İmalat Mühendislik Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Kaynak
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Kadir Beyenal
Adres: Hanlıköy Mah. Kartopu Sok. No 2 Arifiye
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2720655
Web Sitesi: www.2kwelding.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Rotatörler (çeviriciler) büyük çaplı ve tonajlı tank, tanker, boru vb. iş parçaların çevrilmesi ve uygun pozisyon alması için tasarlanmıştır. Sistem...
HR SERİSİ KENDİNDEN AYARLI TANK ÇEVİRİCİ Rotatörler (çeviriciler) büyük çaplı ve tonajlı tank, tanker, boru vb. iş parçaların çevrilmesi ve uygun...
Column Boom ( Kolon Bom) büyük çaplı ve tonajlı tank, tanker, boru vb. iş parçalarının kaynak için en uygun pozisyon olan yerde yatay (PA pozisyonunda...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
2k Welding Teknoloji firma bilgileri. 2k Welding Teknoloji adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda 2k Welding Teknoloji ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

2k Welding Teknoloji Makina İmalat Mühendislik Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.