Adept Makina Arge Tar. İnş. İç Ve Dış Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Yeni nesil iCIVCIV kuluçka
Şirketimiz yazılım, internet teknolojileri, IoT, makina tasarım, tarım ve hayvancılık sektörlerine çözüm sunmaktadır.

Geçtiğimiz dör yıl içinde kanatlı hayvan üreticiliği ve tavukçuluk sektöründe faaliyet göstermekteyiz. Sektörde yaşanan sıkıntılar göz önünde bulundurularak. Adept Makina Arge Tarım İç ve Dış Tic Ltd Şti, iCIVCIV markası altında tavukçuluk ve hobi tavukçuluğu alanında çözümler sunabilmek amacı ile kurulmuştur.

iCIVCIV, Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Özdemir ve Mahir Erbakan tarafından 2017 yılında kurulmuştur.

iCIVCIV, ekonomik yüksek verim ve kalitede kuluçka makinelerini son kullanıcıya ulaştırmayı, koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef edinmiştir.

Adept Arge takımı, üniversite özel sektör ortak çalışması ile Tubitak destekli projeler üretmekte ve arge çalışmalarını yürtmektedir. Sektörde yaşanan sıkıntılar, edinilen tecrübeler ve son kullanıcının yaşadığı sıkıntılar tespit edililip akademik düzeyde Arge çalışmaları yürütülmektedir.

Bu kapsam doğrultusunda hobi tavukçuları ve cins tavuk üreticileri için QTM Serisi kuluçka makineleri tamamen Adept Arge tarafından tasarlanmış. Türler üzerinde testler yapılmış ve seri üretime geçilmiştir. Üretmiş olduğumuz ürünlerin CE ve ISO gibi tüm kalite standartları uyumu için gerekli işlemler başlatılmıştır.
Ürünlerimiz :
Kuluçka makineleri
Kuluçka makinesi aksesuar ve yedek parçaları
Civciv büyütme kafesleri
Adept Makina Arge
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Adept Makina Arge Tar. İnş. İç Ve Dış Tic Ltd Şti
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Mahir Erbakan
Adres: Oba Mah. Çevre Yolu Cad. Mevlüt Karaduman Apt 86/17 07400 Alanya/turkiye
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 6500707
Web Sitesi: http://icivciv.com.tr
Ürünleri
QTM 0164p iCIVCIV’in profesyonel kuluçka makinesidir. Günümüz teknolojik olanakları kullanılarak tasarlanmış ileri teknoloji yeni nesil tam otomatik, ...
Günümüz teknolojik olanakları kullanılarak tasarlanmış ileri teknoloji yeni nesil tam otomatik, 30 yumurta kapasiteli, 30 gelişim, 30 çıkım veya pa...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Adept Makina Arge firma bilgileri. Adept Makina Arge adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Adept Makina Arge ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Adept Makina Arge Tar. İnş. İç Ve Dış Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.