Adesa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Şirketimiz inşaat alanında yurt içinde faliyet göstermektedir.Kaliteli hizmet ve zamanında teslimat müşteri memnuniyeti ve garanti kapsamında yapmakta olduğumuz işlerle hizmet vermektedir.Sırasıyla kalıp, demir, beton, sıva, boya, montalama, laminant, elektirik tesisatı, sıhhı tesisat, dogal gaz tesisatı, mermer, kalebodur, kapı, pencere, banyo ve mutfak dolapları, asansör, yuzme havuzları, spor kompleksleri vs. gibi birçok inşaat alanında hizmet vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Adesa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Bilal ERTEM
Adres: Tanjant Yolu Migros Yanı TRABZON TURKEY
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 3976415
Web Sitesi: bilal.ertem@yahoo.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Adesa İnşaat Ve firma bilgileri. Adesa İnşaat Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Adesa İnşaat Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Adesa İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.