Adres Giyim

Şirket Hakkında
firmamız bayan giyim üzerine gömlek, tunik, bluz, elbise, etek ve pantalon imalat ve toptan satışı yapmaktadır. ayrıca istenildiği takdirde büyük bedende çalışılmaktadır. sipariş üzerine istenilen modellerin imalatı yapılmaktadır. fiyat, renk ve bedenlerle ilgili sorularınız için mail adresinden ulaşabilirsiniz
Adres Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
firmamız bayan giyim üzerine gömlek, tunik, bluz, elbise, etek ve pantalon imalat ve toptan satışı yapmaktadır. ayrıca istenildiği takdirde büyük bedende çalışılmaktadır. sipariş üzerine istenilen modellerin imalatı yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Adres Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: fatma onbaşıoğulları
Adres: şehreküstü haşimişcan cad.
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 9157580
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
uygun fiyata toptan kaliteli bayan bluz
uygun fiyata toptan kaliteli bayan bluz
uygun fiyata toptan kaliteli bayan bluz
uygun fiyata toptan kaliteli bayan bluz
uygun fiyata toptan kaliteli bayan bluz
İlan Talep ve Teklifleri
Kaliteli Toptan Bayan Giyim
kaliteli toptan bayan giyim
Adres Giyim firma bilgileri. Adres Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Adres Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Adres Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.