Ags -kamera Alarm Sistemleri

Şirket Hakkında
AGS Güvenlik Sistemleri 2009 yılında kurularak hizmet hayatımıza başladık. AGS Güvenlik olarak; elektronik güvenlik sistemleri alanlarında uzmanlaşmış olup, profesyonel teknik çözümler sunmaktayız.



Montaj Hizmetleri : Müşterilerimiz talepleri doğrultusundaki ürünlerin yerinde kablolama alt yapısı ile montaj uygulamasını sağlamak.

Servis Hizmetleri : İşletmelerin taleplerine göre arızaların giderilmesi ya da ilave birtakım çalışmaların yapılmasıdır. Bu süreç, işletme yetkililerinin servisimize ulaşmasından sonra, arızanın ya da yapılacak ilave çalışmanın durumuna göre belirlenecek bir zamanda işletilir. Teknik servis personelimiz talebe cevap vermek amacıyla işletmeye belirlenen sürede yerinde teknik destek vermek için ulaşır.

Bakım anlaşması hizmetleri ; İşletmelerde bulunan elektronik güvenlik sistemleri ve buna bağlı donanımlar ile kablo altyapısı belirlenen şartlar doğrultusunda yapılan sözleşme ile servis ve danışmanlık hizmetleri konusunda garanti altına alınmış olunur. Bu sözleşme şartları, kurumda kullanılan altyapıya göre hazırlanarak donanım (parça) hariç ya da donanım dahil olarak yapılabilmektedir.
Ags -kamera Alarm
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ags -kamera Alarm Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Erdal Yılmaz
Adres: Sinanpaşa Mah Selamlık Caddesi No 12-
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 1584255
Web Sitesi: www.agsguvenlik.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ags -kamera Alarm firma bilgileri. Ags -kamera Alarm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ags -kamera Alarm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ags -kamera Alarm Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.