Ajans Umb

Şirket Hakkında
Ajans UMB, “Türkiye’nin en genç ve en dinamik dijital ajansı” iddiasıyla faaliyet gösteren İstanbul merkezli bir şirkettir.

Ajansımız, sosyal medya, prodüksiyon, web tasarım, e-ticaret ve organizasyon hizmetlerinin yanı sıra dijital pr, reklam ve tanıtım kampanyaları sağlar. Tüm bu süreçte gereken görsel ve yazılı içerikler de yine ekibimiz tarafından oluşturulur.

Çalıştığımız firmalar ile sadece proje tamamlamak değil, başlayan projelerin takibi ve güncellenmesi ihtiyacı öngörüsüyle, sürdürülebilirliği esas alır. Yapılan her bir çalışmanın geri bildirim ve etkileri ile ilgili raporları ile her bir çalışmanın hesap verilebilirlik çerçevesinde yürütmek bir diğer kriterimizdir.

Sizin imajınız bizim imajımız sayılır, çünkü siz bizim sadece müşterimiz değil aynı zamanda referansımızsınız. Bütün çabamız sizden ilham alarak üretip, birlikte yürüteceğimiz projeler için…
Ajans Umb
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ajans Umb
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Atakan Şeniz
Adres: Gayrettepe Mah Barbaros Bulvarı No:159 Günaydın 2 Apt D:8 Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2120862
Web Sitesi: http://ajansumb.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ajans Umb firma bilgileri. Ajans Umb adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ajans Umb ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ajans Umb firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.