Akarpınar Dalgıç Pompa Ve Sondaj

Şirket Hakkında
2000 yılında kurulan AKARPINAR TİCARET DALGIÇ POMPA SONDAJ ŞTİ, Başarıyı yakalamaktan daha önemli olan başarıyı korumak prensibine inanarak çalışmalarını sürdüren müşteri memnuniyetini ön planda tutan sektöründe birçok başarılı işe imza atmanın mutluluğu içindedir.

Günümüzde AKARPINAR TİCARET DALGIÇ POMPA VE SONDAJ HİZMETLERİ ŞTİ. Gelişen Türkiye'de çağdaş bir yaşam kurma sürecine katkı sağlamak... Bu hedeflere ulaşabilmek için, firmamızın kuruluşunun gerçekleştiği 2000 yılından beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz

AKARPINAR TİCARET DALGIÇ POMPA VE SONDAJ ŞTİ. Nin ; Temel faaliyet alanları arasında;Dalgıç pompa satış servis sökme takma bakım onarımı, Su sondajı yapımı, jelojik etüt hizmetleri, kuyu temizlik (inkişaf) yapımında sektörün öncü firması olmaktadır, hidrofor satışı bakım onarım hizmetleri, anahtar teslimi su pompaları satış ve kurulumu konusunda BURSA Merkez olmak üzere Güney Marmara Bölgesinde hizmet vermekteyiz

Gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçların hizmette yeterlilik sınırını yükselttiği bilinciyle daha etkin, daha nitelikli bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçların hizmette yeterlilik sınırını yükselttiği bilinciyle daha etkin, daha nitelikli bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Gereksinimimiz olan moral ve enerjinin en önemli kaynağı sizlerin takdir ve hoşgörülerinizdir. Değerli sipariş emirlerinizi bekler, esenlikler dileriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akarpınar Dalgıç Pompa Ve Sondaj
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Samet Akarpınar
Adres: Cumhuriyet Mah. 3. Küçük Sanayi Cad. No:81
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2661512
Web Sitesi: 16330
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akarpınar Dalgıç Pompa firma bilgileri. Akarpınar Dalgıç Pompa adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akarpınar Dalgıç Pompa ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akarpınar Dalgıç Pompa Ve Sondaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-10-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.