Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
Firmamız Otomat sektöründe elektrikli aletlerin madeni para ve jeton ile çalışmalarını saglayan otomatik sistemlerin üretimini yapmaktadır.Günümüz insanlarının acil ihtiyaçlarını karşılamaları iş gücünü artırmaları, ticari kazanç saglamaları, işletmelerin müşterilerine ek hizmet sunmaları için düşünülmüş projelerdir.

Çalışmalarımız bilinen otomatların dışında yenilikçi ve kazanç sağlayacak sistemlerden oluşmaktadır.Üretken ve pilot çalışma yapan ekibimiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

En önemli unsunlardan biri teknik destektir bu desteği bizde bula bilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Şarj Cihazı
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Devre
Yetkili Kişi: Malik Ecder Aktaş
Adres: Namık Kemal Mah 122 Sok. No:1/b Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4239793
Web Sitesi: www.byteknik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Mobil Şarj M2
Ürün Teknik Özellikleri: *4 USB çıkışına 4 telefon bağlanabilir.(1. USB ve 3.USB iphone için) *Telefon takılı değilse jetonu geri verir. *Atılan ...
Aktaş Elektrik Elektronik firma bilgileri. Aktaş Elektrik Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aktaş Elektrik Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aktaş Elektrik Elektronik Otomasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.