Al-kayf Nargile Tütünü Ve Aksesuarları

"Al-Kayf Premium Hookah"

Şirket Hakkında
Al-Kayf Premium Hookah
Birlikte olduğumuz her gün, yeni bir başlangıç…

Yolculuğumuz 2017 yılını başında, bu ülkeden doğan ilk küresel marka olma vizyonuyla başladı. Birlikte olmanın gücüne ve sürekli gelişime inananlar olarak, 30’dan fazla ülkede ulaştığımız başarılarla, milyonlarca insanın yanında olma hissi hepimize mutluluk veriyor.

Al-Kayf olarak ilk Nargile Tütünü ürettiğimizde, tek bir hedefimiz vardı: Herkesin keyfini yerine getirecek , onların yanında olduğumuzu hissettirecek tatlar oluşturmak … Çünkü her insan farklıdır, her gün de… Dolayısıyla A-Kayf üretim ve organizasyon yapısı, farklı kültürlerden gelen, farklı tatlara sahip insanların hayatlarına keyif katmak üzerine kuruldu. Sınırlara aldırmadan, herkesin yanında olmayı merkeze koyan bu yaklaşım, global bir marka olma yolunda attığımız ilk adım oldu.

Al-Kayf olarak bugün aynı anlayışla Avrupa, Amerika, Afrika, Asya ve Avustralya dahil olmak üzere 5 kıtaya ihracat yapıyoruz. 30’dan fazla ülkede milyonlarca kişi tarafından tercih ediliyoruz. Son 1 yıl içerisinde Al-kayf olarak Rusya ve Avrupa’daki rakiplerimizden daha fazla pazar payı kazanmamızın ve Dünyanın’nın bir numaralı Nargile Tütün ve Aksesuarları markası olma yolunda işte bu anlayış yatıyor.

Geleceğin günümüzden daha ileri yönde şekillenmesi için her bireyin katkı sağladığına ve bizim görevimizin bu süreçte onların yanında olmak olduğuna inanıyoruz. Bu sayede insanların birbirinden farklı tat ve yaşam tarzlarından esinleniyor ve her yeni aromamız ile onlara hep en iyi ve en kaliteli ürünler üretmeye çalışıyoruz. Siz tüketicilerimizden aldığımız ilhamla hareket ediyor, sürekli olarak geliştirdiğimiz yeniliklerle yanınızda yer alıyor ve sizlerin hayatına keyif katmak için üretiyoruz.



Al-Kayf Global Ailesi
Al-kayf Nargile Tütünü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Al-kayf Nargile Tütünü Ve Aksesuarları
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: Fatih Kan
Adres: Nişanca Mahallesi Molataşı Caddesi No99 Fatih – İstanbul / Tr
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3816616
Web Sitesi: http://www.al-kayf.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Al-kayf Nargile Tütünü firma bilgileri. Al-kayf Nargile Tütünü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Al-kayf Nargile Tütünü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Al-kayf Nargile Tütünü Ve Aksesuarları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.