Alba Reklam Endüstirel Baskı Teknolojileri

Şirket Hakkında
ALBAREKLAM kurumsal iş tecrübesi yüksek bir ekiple 2013 yılında kurduk. Kurumsal firmalara sunmuş olduğumuz alternatif çözümlerle kısa sürede marka bilinirliğimizi arttırdık.Geniş bir müşteri portföyü oluşturduk.Firmamız yerli ve yabancı pek çok şirket ve markanın kalite, satış ve pazarlama departmanlarının basılı yayınlarının tasarım-imalat süreçlerini iyileştirmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır.Ağırlıklı olarak endüstriyel etiket üretimi konusunda hizmet veren firmamız, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda başta serigrafi baskı yöntemi olmak üzere, tampon baskı, dijital baskı, lazer kazıma etiket, damla etiket gibi alternatif yöntemlerle ihtiyaca özel etiket üretmektedir.
Alba Reklam Endüstirel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alba Reklam Endüstirel Baskı Teknolojileri
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Baskı
Yetkili Kişi: Mustafa Demir
Adres: Güzeller Mah. 960. Sok. No:17 Gebze Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6436664
Web Sitesi: www.albareklam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alba Reklam Endüstirel firma bilgileri. Alba Reklam Endüstirel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alba Reklam Endüstirel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alba Reklam Endüstirel Baskı Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.