Alle Mimarlık Tasarım

Şirket Hakkında
Biz, Alle Mimarlık Tasarım olarak;

Fuar Stand tasarımı, ofis ve mağaza iç mimari tasarım (konsept ve ön proje), projelendirme (kesin proje ve malzeme seçimi), üretim (imalat çizimleri ve sistem detayları) ve tamamlayıcı hizmetler konularında çalışmalarımızı profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Bünyemizdeki iç mimar, mimar, endüstri tasarımcısı ve üretim teknisyenleri gibi alanında deneyimli ekibimiz, mesleki tasarım bilgisi yetkinlik ve yeterliliği ile gereksinimleriniz doğrultusunda size özel alanınızı tasarlar, projelendirir ve uygular.
Alle Mimarlık Tasarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alle Mimarlık Tasarım
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Cansu Akkaya
Adres: Gümüşpala Mah. Şükrübey Cad. No:2/2 Avcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4200789
Web Sitesi: www.allemimarlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alle Mimarlık Tasarım firma bilgileri. Alle Mimarlık Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alle Mimarlık Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alle Mimarlık Tasarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-07-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.