Alpsam Endüstriyel Malzemeler Ve Atık Yönetimi Sanayi Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Alpsam LTD. ŞTİ, . Ankara merkezli şirketimiz, New Pig Çevre Temizlik ve İş Güvenliği Ürünlerinin İç Anadolu bölge bayisidir. En geniş emici ürün grubu, bakım ürünleri, toplama varilleri ve dökülme önleme ürünlerimizle sizlere hizmet vermekteyiz.
Alpsam Endüstriyel Malzemeler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ALPSAM LTD. ŞTİ. NEW PIG İÇ ANADOLU BÖLGE BAYİSİ

En geniş emici - absorban grubu:
Yağ emiciler, asit emiciler, hepsi bir arada emiciler, yağ ve asit emici sosisler, yağ emici yastıklar.

Dökülme kontrolü ürünleri:
Dökülme önleme kitleri, konteyner kitleri.

Bakım Ürünleri:
Bakım bezleri, kaçak saptırıcı şemsiyeler.

Toplama Ürünleri:
Geri kazanım tavaları, döküleni toplama karterleri ve tabanları, poli dökülme paletleri, modüler dökülme katları ve yeniden kullanma küveti, poli damlama katları, poli dökülme paletleri, mobil toplama ve yeniden kullanma küveti, sürgülü kapaklı mahfazalar, .

Detaylı bilgi ve ücretsiz katalog için www.alpsam.com.
İletişim Bilgileri
Firma: Alpsam Endüstriyel Malzemeler Ve Atık Yönetimi Sanayi Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Alper Yardımsever
Adres: ANGORA İŞ MERKEZİ KAT 3 NO:35 ÜMİTKÖY-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2414235
Faks: (312) - 2414235
Web Sitesi: www.alpsam.com
Ürünleri
New Pig Sadece Yağ Emici Kahverengi Mat yağ kaçağını emer, pisliği göstermez. Yağları emer, suyu emmez. Uzun süreli kullanım sağlar. Detaylı bilgi v...
HAZ-MAT Asidik, yakıcı ve çeşitli sıvıları emer. Ped, Varil Üstü, Rulo, Sosis, Yastık, Halı, Tava ve Toz halinde kullanıma sunulmuştur. Detaylı...
Universal Matlar yağlar, soğutucu sıvılar, çözücüler ve suyu emer. Ped, Varil Üstü, Rulo, Sosis, Yastık, Halı, Tava ve Toz halinde kullanıma ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alpsam Endüstriyel Malzemeler firma bilgileri. Alpsam Endüstriyel Malzemeler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alpsam Endüstriyel Malzemeler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alpsam Endüstriyel Malzemeler Ve Atık Yönetimi Sanayi Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.