Altunsoy Yapı

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ ANKARA MERKEZLİ DENEYİMLİ MÜHENDİS KADROSUYLA KABA İNŞAAT ALANINDA TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR. HER TÜRLÜ PROJE TİPİ İÇİN; PROJE İNCELENİR VE TEKLİF HAZIRLANIR. İŞVERENİNDE KABULÜ İLE SÖZLEŞMEYLE BİRLİKTE İNŞAAT İÇİN TEKNİK VE YASAL PROSEDÜRLER ÇERÇEVESİNDE İŞE BAŞLANIR. PROJEYE YETER SAYIDA İŞÇİ, KISA SÜREDE DOĞRU TEKNİK ÇÖZÜMLER VE KALİTELİ İŞÇİLİK İLE PROJE GERÇEKLEŞTİRİLİR. İSTENİRSE PROJE AŞAMASINDAN İNŞAATIN BİTİMİNE KADAR ANAHTAR TESLİM İŞLER YAPILIR. UYGUN TEKNİK VE UZMAN MÜHENDİSLER TARAFINDAN İŞLERİNİZİN KALİTELİ VE EKONOMİK OLARAK YAPILMASI İÇİN FİRMAMIZLA İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.
Altunsoy Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Altunsoy Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: TOLGA ALTUNSOY
Adres: Cevizlidere Mah. 1222. Cad. (Eski 13. Cad.) No:5-25 Dikmen Çankaya
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4739950
Faks: (312) - 4739950
Web Sitesi: www.altunsoyyapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Altunsoy Yapı firma bilgileri. Altunsoy Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Altunsoy Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Altunsoy Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.