Amaxsteel Prefabrik Ltd.sti

"Türkiye'nin Çelik Gücü"

Şirket Hakkında
PREFABRİK VE ÇELİK BİNALARA BAKIŞ



Dünyamız insan popülasyonunun artmasına müteakip kaynaklarını israf etmeden tüm insanlığa eşit mesafede dağıtabilmek için büyük çaba sarf ediyor. İnsanoğlu gelişen teknolojiler ve harcanan kaynaklar karşısında öncelikle benim yaşayacağım konut hangisi olacak sorusunu soruyor öyleyse yapı endüstrisi ve buna bağlı pazar gücü bu talebe nasıl yanıt verecek. Elbette ki sadece ekonomi teknolojiyi ve modernizasyonu oluşturan en temel etken.
Kurumsallaşmanın ve ekip çalışmasının bilincine vardığımız bu süre içerisinde, bu yapılanmayı profesyonel ekipler ve ekipmanlarla takviye ederek, kendimizi sürekli yenilediğimize ve geliştirdiğimize olan inancımızla yalıtım konusunda sektörde bizde varız dedik.


Mühendislik ve mimarlık teknolojileri proje üretme , yapının malzeme ve teknik spesifikasyonları konusunda çoktan AR-GE sürecini aştı ve her şeyi insana ve ayağına götürdü. Türkiye İnşaat Sektörü ve buna bağlı teknolojiler ve ürünler açısından Dünyanın önemli bir ülkesidir.


Çelik ve Prefabrik yapılar günümüzde beton teknolojileri karşısında rekabet eden bir yapıdadır. Yalıtım ve ses izolasyonu sağlayan bu teknoloji betonarme bir binaya karşı maliyet konusunda yarı yarıya ve daha üstün bir kolaylık sağlamaktadır. Ayrıca modern ve görselliği yüksek olan bu binaların zaman faktörünü kısalttığı ve insan hayallerini kolaylaştırdığı kaçınılmaz bir sonuçtur.

Yüksek , ağır ve hantal betonarme binaların yerini hafif , soluk alan estetik binalar alacaktır.Gelişmemiş ülkelerin bugün en hızlı bir şekilde ekonomilerine en az yük getirerek hafif ve kolay uygulanabilir binaları tercih etmesi bunun somut sonucudur. Yalıtmak için varız...
Amax Steel Prefabrik Yapı teknolojisi tamda bu anlamda üstünlüğünü kanıtlamıştır. İnsan odaklı olan firmamız siz müşterilerimize kolay ve anlaşılabilir çözümler üreten bir yapıdadır.

Saygılarımızla
Amaxsteel  Prefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Amaxsteel Prefabrik Ltd.sti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: SELÇUK BEY
Adres: STRASBURG CAD MERKEZİ SIHHİYE ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 9155888
Web Sitesi: www.amaxsteel.com
Ürünleri
http://amaxsteel.com/index.html
http://amaxsteel.com/sat%C4%B1s.html
İlan Talep ve Teklifleri
Prefabrik Çelik Ev Ankara Herşey Dahil Hd 30000 Tl
http://amaxsteel.com/index.html Dünyamız insan popülasyonunun artmasına müteakip kaynaklarını israf etmeden tüm insanlığa eşit mesafede dağıtab...
Amaxsteel Prefabrik firma bilgileri. Amaxsteel Prefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Amaxsteel Prefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Amaxsteel Prefabrik Ltd.sti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.