Anatat Catering Ve Yemek Hizmetleri

Şirket Hakkında
Şirketinizin her türlü yemek ihtiyacını temiz, sağlıklı ve güvenilir koşullarda sağlamak amacıyla kalıcılığı hedeflemiştir.

Müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda kapasite göz önünde bulundurularak merkez mutfağımızda gösterdiğimiz profesyonellik ile projelerde uzman kadromuz yerinde üretim hizmeti verebilmektedir. Firma bünyelerinde yapılacak yerinde üretim ile ilgili tüm ekipman ve malzemeler Anatat Catering & Restaurant tarafından temin edilmektedir.

“Yeni tat için Anatat Catering & Restaurant”
Anatat Catering Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Anatat Catering Ve Yemek Hizmetleri
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: Metin Tomurkan
Adres: Meclis Mah. Kongre Cad. No:19a Sancaktepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5263882
Web Sitesi: www.anatatyemek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Anatat Catering Ve firma bilgileri. Anatat Catering Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Anatat Catering Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Anatat Catering Ve Yemek Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.