Angora Akrilik Küvet Dünyası

Şirket Hakkında
Angora Akrilik ve Küvet Dünyası 1995 yılında’da Ankara’da kurulmuş olan bir limited şirkettir. 16 yıl Türkiye, Avrupa ve Asya firmaları ile çalışmanın neticesi olarak bu zaman dilimi içinde elde edilen deneyimler ve firmalar ile paylaşılan işbirliğinin sayesinde Angora Akrilik ve Küvet Dünyası bugün Türkiye’nin en önemli küvet, jakuzi, duş teknesi, kabin ve banyo dolabı üreticisi haline gelmiştir. .
Türk endüstrisine hizmet veren firmalar açısından bakıldığında geniş bir çalışma potansiyeline sahip olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Angora Akrilik ve Küvet Dünyası olarak Türk halkının geleneksel banyo dizaynı ile Avrupa’ da şu an süregelen banyo dizaynını ürünlerimizde birleştiren çalışmamız ile geleceğin banyo ürünlerini engin bir deneyim ile kapınıza getiriyoruz.
İstenilen her ölçüde ve şekilde yapabildiğimiz küvet, jakuzi sistemleri, duş tekneleri, kabin ve banyo dolapları ile inşaat sektörüne birçok yenilik getirmekteyiz. Rahat ödeme koşulları, 15 gün içinde montaj, ve değişik ürünler için değişik garanti koşulları (3 yıl - 6yıl) ile başta İstanbul, Ankara, İzmir, ve Kocaeli olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz.
Her çeşit banyo ürünü için sizinle çalışmaktan gurur duyarız.
Saygılarımla,

Atahan YURDAKUL
Pazarlama Kurulu Başkanı
5 Nisan 2010
İzmit şubemizin internet sitesi:
www.angorabanyo.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Angora Akrilik Küvet Dünyası
Sektörü: İnşaat / Emlak » Duşakabin
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
Yetkili Kişi: Atahan YURDAKUL
Adres: Rüzgarlı Caddesi 27/A Ulus Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 4038579
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Küvet, Jakuzi, Duş Teknesi, Banyo Dolapları
İstenilen her ölçüde, TSE standartlarına uygun, 3-6 yıl garantili 10 gün içinde teslim Küvet, Jakuzi, Duş Teknesi, ve Banyo Dolaplarını üretmekt...
Angora Akrilik Küvet firma bilgileri. Angora Akrilik Küvet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Angora Akrilik Küvet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Angora Akrilik Küvet Dünyası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.