Antalya Nehir Nakliyat

Şirket Hakkında
Antalya Evden eve Nakliyat Konusunda uzman olan firmamız sizlere en kaliteli evden eve taşınma deneyimini yaşatmak için hizmet vermeye hazırdır, evden eve taşınırken ev eşyalarınız zarar görmediyse, maliyet olarak sizleri aşırı zorlamadıysa, belirtilen sürede ve tarihte taşınma yapıldıysa eşyalarınız kaybolmadıysa bu evden eve nakliyat kaliteli olmuş demektir, firmamız sizlere kaliteli nakliyat garantisi verir çünkü şimdiye kadar yaptığımız evden eve nakliye işlerinde eşya kaybolma olayı yaşanmadı, eşyalar zarar görmedi ve çok büyük bir sıkıntı olmadığı sürece söz verdiğimiz tarihte ve sürede nakliyat işini bitirdik müşterilerimizin teşekkürlerini aldık ve bizleri sürekli olarak dostlarına tavsiye ettiler bizler böyle çalıştığımız için yıllar sonra tekrar taşınma gereksimi duyduklarında bizleri arayan müşterilerimiz çoktur, firmamız internette yer aldığı için internetten google aramalarından gelen müşterilerimiz bizleri ve kalitemizi bilmedikleri için önce çekinerek yaklaşıyorlar ancak evlerini taşıdığımızda Nehir Nakliyat Farkını görüyorlar bizim firma olarak amacımız evden eve nakliyat sektöründe sezonluk iş yapmak değil bu sektörde bilinen ve aranan firma olmaktır, eviniz ambalajlı sigortalı, asansörlü ve marangozlu bir şekilde taşınır, evinizin eşyaları patpat denilen naylonlara sarılır, ezilme tehlikesi olan köşeli eşyalarınızın köşelerine köpüklerle destek yapılır, mobilyalarınız taşınırken kirlenmesin diye streç ile sarılır, eğer evinizin katları yüksekse, Asansörlü nakliyat hizmetimiz devreye girer firmamızda 8. Kata ve 25. Kadar uzanabilen iki adet asansör bulunmaktadır evinizin yüksekliğine göre asansör tahsis ederiz firmamızın geniş araç filosuyla evinizin eşyalarının durumuna göre kapalı kasa kamyon tahsis ederiz firmamızda alışılagelmiş nakliyeci hileleri kesinlikle yoktur, fiyat arttırmaya çalışmayız, deneyimli eleman çalıştırırız, ambalajlı nakliyat yaparız mobilyalarınızı ise marangoz söker takar,
Antalya Nehir Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Antalya Nehir Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Ali İhsan Ovayolu
Adres: Sedir Mahallesi, Muratpaşa/antalya, Türkiye
Şehir: Muratpaşa
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 7899919
Web Sitesi: http://www.antalyaevdenevetasimafirmalari.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Antalya Nehir Nakliyat firma bilgileri. Antalya Nehir Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Antalya Nehir Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Antalya Nehir Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.