Ariskom Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Ariskom, kuruluşu yeni olmasına rağmen ekibinin uzun yıllara dayanan bir mühendislik geçmişi olan bir firmadır. Nurol Makina güvencesi altında üretilmiş olan Neo Kompresörün Bursa ve Yalova Bölgesi Bayii ve Yetkili servisi olarak hizmet vermektedir. İşletmenizin hava ihtiyacının belirlenmesinden kompresör seçimine, müşteri talepleri doğrultusunda pünomatik tesisatların tasarlanmasından projelendirilmesi ve gerçeklerştirilmesine kadar ihtiyaç duyulan ilgili alanların tümünde yanınızdayız.
Ariskom Ltd. Şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ariskom Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Hava Kompresörü
Yetkili Kişi: Arif Demiriz
Adres: Nilüfer Ticaret Merkezi Alaattinbey mah. 70. sk. Kardemsan Plaza No:8/G Nilüfer Bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 1234567
Web Sitesi: www.ariskom.com
Ürünleri
4 yıl garantili vidalı kompresörlerimizde 11 kW- 200 kW Kayış Kasnaklı, Direkt Akuple, İnventörlü modellerimiz, ayrıca sisteme entegre hava tankalar...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ariskom Ltd. Şti. firma bilgileri. Ariskom Ltd. Şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ariskom Ltd. Şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ariskom Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.