Art İnsaat Granit Mermer Nakliye San Ve Tıc Ltd.şti

Şirket Hakkında
Art İnşaat, günümüz mimarisinde üstün bir estetik sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle modern binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işlerini yapmaktadır. Deneyimli ekipleriyle kalitesinden ödün vermeyen bir anlayış ile aldığı işleri zamanında bitiren, konusunda önde gelen kuruluşlardan biridir.

Firmamız gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki büyük ve detaylı işlerin projelendirilmesi safhasından, taşların temin edilmesi ve montajına kadardaki tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak müşterileri tarafından her zaman takdir edilmiştir.

Birlikte çalışabilmek ümidiyle, işlerinizde başarılar dileriz.



Art İnsaat Granit
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Art İnsaat Granit Mermer Nakliye San Ve Tıc Ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Giydirme
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: MİMAR FİLİZ HÖKELEK MİMAR MEHMET HÖKELEK
Adres: SU YANI SOKAK YALI APT NO : 17-5 SUADİYE 34740
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3849856
Web Sitesi: www.art-insaat.co m
Ürünleri
A fine-grained, light grey marble of the Jurassic period, with grey decoration.
vİETNAM sAF bEYAZ mERMER
Art İnşaat; Türkmenistan İdaresi tarafından onaylanan ve Vietnam’dan çıkartılan Vietnam Beyaz Mermerinin ( Vietnam White Marble- Vietnam Pure ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Art İnsaat Granit firma bilgileri. Art İnsaat Granit adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Art İnsaat Granit ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Art İnsaat Granit Mermer Nakliye San Ve Tıc Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.