Asya Halı Yıkama Fabrikası

"Son Teknolojik Yıkama"

Şirket Hakkında
Asya Halı Yıkama Fabrikası

Asya Halı Yıkama Fabrikası, 1998 yılında kurulmuş olup, halı yıkama, stor perde yıkama, koltuk yıkama, yatak yıkama, battaniye yıkama, yorgan yıkama alanlarında hizmet vermektedir. Halı yıkama sektöründe uzun yıllardır hizmet veren firmamız kalitesini artırarak bu sektörde İstanbul'un önde gelen firmalarından biri olmuştur.

Kurutma sistemi sayesinde halıların kurutma işlemi çok kısa zamanda gerçekleştirilerek, halılar yaz-kış demeden servise hazır hale gelmektedir.

Yaygın ve hızlı servis ağımızla İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir, Çekmeköy, Kadıköy, Sancaktepe, Ümraniye ve Üsküdar ilçelerinde her semt ve mahalleye ücretsiz servis hizmeti vermekteyiz. Müşterilerimizin adreslerinden servis araçlarıyla alınan halılar, özenle temizlik işlemi gerçekleştirildikten sonra yine adreslere teslim edilir.

Firmamız, yılların deneyimine sahip tecrübeli uzman personellerden oluşmaktadır. Dürüst ve kaliteli hizmeti, prensip edinerek her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Asya Halı Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Üstün Halı Yıkama Teknolojisi

Evinizde ve işyerinizde elektrik süpürgüleriyle yapılan temizlik yüzeyseldir. Bu işlem halıların diplerine kadar giren tozları, kumları ve halı akarlarının temizlenmesinde yetersiz kalır. Halı akarlarının üremesine elverişli ortam sağlanmış olur. Bunun sonucunda da bir takım alerjik rahatsızlıklara yol açabilir. Bu durum sıklıkla görülmektedir. Düzenli aralıklarla süpürülen halılarda bile bu problemler vardır. Temizleme işlemi bu sebeble önce toz ve kumun alınması ile başlamaktadır. Poliüretan özel çırpıcıların kullanıldığı toz alma makine sinde hassas çırpma vibrasyon ve vakum uygulamalarıyla toz ve kum halıdan uzaklaştırılır. Toz ve kum alınmadan önce yıkamak asla gerçek temizlik sağlamaz.
Toz Alma Aşaması; Ev ya da işyerlerinizden alınan halılarınız toz dolabı adı verilen makineden geçirilerek toz, kum ve diğer yabancı maddelerden temizlenir.

Dezenfekte Havuzu; Tozu alınan halı içindeki bakterilerin yok edilmesi amacıyla ilaçlı havuza yatırılır ve bir müddet beklenir.

Şampuanlama ve Fırçalama; Özel leke sökücülü % 100 doğal halı şampuanı ve yumuşatıcı kullanılarak halılarınızın ön ve arka yüzü endüstriyel halı makinesi ile fırçalanır.

Durulama ve Santrfüj Aşaması;; İyice durulanan halılarınızın saçak temizliği yapılarak santrifüj makinesinde sıkma işlemi gerçekleşir. Santrifüj içinde tekrar durulama işlemi yapılan halılarınız makineden %95 oranda kuru olarak çıkar.

Kurutma Aşaması; Kurutma odasına alınan halı sıcak ve kuru hava üfleyen doğal gazlı bürlör sistemiyle 3-4 saat gibi kısa bir sürede kurutulur, ve doğal ortamda bekletilir.
İletişim Bilgileri
Firma: Asya Halı Yıkama Fabrikası
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Cem Koray Camin
Adres: Magosa Sokak 4, Dudullu Osb, Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6115515
Web Sitesi: http://www.asyahaliyikama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asya Halı Yıkama firma bilgileri. Asya Halı Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asya Halı Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asya Halı Yıkama Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.