Ata Yapı Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri

Şirket Hakkında
Ata Yapı Mühendislik, İstanbul ili Aydınlı Mah.Patlayıcı Maddeler Yolu Beyoğlu San.Sit A Blok No:9 Tuzla adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ümit ÖZDEMİR dir.
Ata Yapı Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Isıtma, soğutma, havalandırma ve muht.sıhhi tesisat işleri ile ilgili, hertürlü taahhüt, malzeme satışı proje ve mühendislik hizmetlerinin yanı sıra 15 yıllık doğalgaz ve tesisat işleri deneyimimizle hizmet verilir., Kombi, kalorifer panel veya alüminyum radyatör, pompalar, vanalar, güneş enerjili ısıtma, airfel, haier, ve mitsubishi klimalar ve havalandırma cihazları malazeme satış ve montajı yanı sıra mühendislik hizmetleri...
İletişim Bilgileri
Firma: Ata Yapı Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » PVC Pencere
Yetkili Kişi: Ümit ÖZDEMİR
Adres: Aydınlı Mah.Patlayıcı Maddeler Yolu Beyoğlu San.Sit A Blok No:9 Tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3933698
Faks: (216) - 3933698
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ata Yapı Mühendislik firma bilgileri. Ata Yapı Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata Yapı Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ata Yapı Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.