Atlas Global Perde&gölge Sistemleri

Şirket Hakkında
Firmamız 32 yıldır iç mimari ve dekorasyonun önemli bir unsuru olan perde, döşemelik ve ahşap sauna sektöründe günün trendi olan geniş kumaş koleksiyonlarıyla hizmet vermektedir.
Perdeyi örtünmek amaçlı değil, mekânın dekorasyonuna uygun bir biçimde yapılmasının bilincinde olarak ölçülendirme, planlama, tasarım ve uygulamalarını titiz bir şekilde profesyonel anlamda yapmaktayız.
Hazırladığınız projelerde perde ve ahşap sauna konusunda sizin estetiğinizle bizim teknik alt yapı bilgilerimizi birleştirerek sunumlarınıza yardımcı olmak amacıyla projelerinizde yer almak istiyoruz.
Bu amaçla web sitemizi ziyaret ederek hakkımızda daha geniş bir bilgi edinmek üzere birebir tanışma ve bilgilenme ortamını sağlamanızı saygılarımla arz ederim.
Hizmet alanlarımız;
Konut,
Villa,
İş yeri,
Otel,
Ofis,
Restoran ve
Kurumsal çalışmalar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atlas Global Perde&gölge Sistemleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Branda / Tente
Yetkili Kişi: Orhan Gültekin
Adres: Aa.nafiz Gürman Mah Nadide Cık. No4 D14 Merter-güngören-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4740915
Web Sitesi: www.atlasperdecilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atlas Global Perde&gölge firma bilgileri. Atlas Global Perde&gölge adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atlas Global Perde&gölge ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atlas Global Perde&gölge Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.