Atlas Teknik Servis Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız Ercom kompresörün İç Anadolu Yetkili Bayii ve Yetkili Servisidir. Vidalı ve Pistonlu her türlü kompresörün periyodik bakım, tadilat ve yenileme , garantili vida revizyonu, konusunda uzman personellerimiz tarafından yapılmaktadır.Hava kurutucuları, basınçlı hava filtreleri, hava tankları, yedek parça satışı, hava tesisatı kurulumu ve yenilenmesi ve 2. el kompresör alım-satımı ve kiralanması hizmetlerimiz için firmamız 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atlas Teknik Servis Ltd.şti.
Sektörü: Makina » Hava Kompresörü
Yetkili Kişi: Dursun AVCI
Adres: İvedik Organize Sanayi Bölgesi Arı Sanayi Sitesi 1567.Cadde 1480.Sokak No:27 Ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3951085
Faks: (312) - 3951084
Web Sitesi: www.atlasteknikservis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atlas Teknik Servis firma bilgileri. Atlas Teknik Servis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atlas Teknik Servis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atlas Teknik Servis Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.