Avantaj Bilişim

Şirket Hakkında
FİRMA KATEGORİ: MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR, NOTEBOOK, GÜVENLİK SİSTEMLERİ, HIRSIZ ALARM SİSTEMLERİ, PERSONEL TAKİP SİSTEMLERİ, YANGIN ALARM SİSTEMLERİ, BARİYER SİSTEMLERİ, TURNİKE SİSTEMLERİ
HİZMET TANITIMI: Firmamız Avantaj Bilişim Olarak Bir çok bilişim teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
Satış sonrası hizmet vermektedir.
Aldığınız ürünlerin montajını firmamız Avantajbilişim'den destek alarak yapabilirsiniz. Firmamız Güvenlik sistemleri, Hırsız alarm ve Güvenlik Kameraları gibi bir çok ürünlerin hem satışını hemde kurulumunu sağlamaktadır.
FİRMA TANITIMI: Toptan ve Perakende fiyatlarıyla Avantaj bilişim olarak, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine kusursuz ve tam hizmet vermeye devam ediyor.
Bilgisayar toptan malzemeleri, güvenlik sistemleri, personel takip sistemleri ve yüz tanıma personel devam kontrol ve takip sistemleri gibi hizmet vermektedir
MARKALAR: Turbox, Everest, Redrock, samsung, lg, S-link, Esonic, Asus, Turbox, Neutron, Cenova, Retro, Cenova, Nec, Panasonic, Sony, Casper, Vestel, Dell, Hp, Lenovo,
Avantaj Bilişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avantaj Bilişim
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Ahmet Zıvalı
Adres: Dervişali Mah. Canfeda Camii Sok. No:7/a Karagümrük-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 9080333
Web Sitesi: www.avantajbilisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avantaj Bilişim firma bilgileri. Avantaj Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avantaj Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avantaj Bilişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.