Avrupa Anahtar Çilingir

Şirket Hakkında
Sektörde 9 yılı aşkın bir süredir İstanbul un Avrupa Yakası yoğun olmak üzere her bolgesıne 7 gün 24 saat çilingir hizmeti vermekteyiz. Beylikdüzü, Avcılar ve Esenyurt bölgesi başta olmak üzere kapı açma, oto kilidi açma, kasa açma için çilingir hizmeti vermekteyiz.

Son yıllarda kapı açma, kilit değişme, oto kilidi açma, kasa kilidi açma hizmetlerinden daha farklı olarak otopark ve barıyer kumandaları , göstergeçler ve ozellıkle toplu konut siteleriyle (TKS SİSTEMİ) anlaşma alanlarında da hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Avrupa Anahtar Çilingir
Sektörü: Güvenlik » Kapı kilitleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Kilit
Yetkili Kişi: Kemal
Adres: Cumhurıyet Mahallesı cumhurıyet Caddesı No 4
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2959158
Web Sitesi: www.avrupaanahtar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Avrupa Anahtar Çilingir firma bilgileri. Avrupa Anahtar Çilingir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Avrupa Anahtar Çilingir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Avrupa Anahtar Çilingir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.