Aydınlık Ticaret, Elektrik, Organik Gıda Ve Bal Ürünleri İhracatı-ithalatı Ve Toptan Satışı

"AYDINLIK organik ET VE BAL ÜRETİMİNDE LİDER."

Şirket Hakkında
AYDINLIK ELEKTRİK MALZEMELRİ VE TASARRUFLU AMPÜL TOPTAN SATIŞI YAPAN FİRMAMIZ PERPA DAKI VE KARAKÖY DEKİ YERİNDE TÜM TÜRKİYE YE HİZMET VERİYOR . VİKO GÜNSAN MAKEL KABLO
ENERJİ TASARRUFLU AMPÜL İTHALATÇISI
Aydınlık Ticaret, Elektrik,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TASARRUFLU AMPÜL, LEDLİ ARMATÜR, LEDLİ IŞIKLI HORTUM, KABLO, ANAHTAR PRİZ, SENSÖRLÜ TAVAN ARMATÜRLERİ, FLORASAN AMPÜL VE ARMATÜRLERİ, ENERJİ TASARRUFLU AMPÜL, SENSÖR, BAKIR, KABLO, SİGORTA, ŞALTER, OTELLERE TASARRUFLU AMPÜL, DAİRELERE, BELEDİYELERE, RESMİ, TÜZEL, KURUM, KURULUŞLARA, TOPTAN ÇÖZÜM, ELEKTRİK FATURASINI AZALTAN, AMPÜLLER, İTHALATÇI - İMALATÇI 0536 782 71 16, GÜNEŞ BATAR HİLAL DOGAR, AYDINLIK TİCARET
İletişim Bilgileri
Firma: Aydınlık Ticaret, Elektrik, Organik Gıda Ve Bal Ürünleri İhracatı-ithalatı Ve Toptan Satışı
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
Yetkili Kişi: A.REİSOGLU
Adres: PERPA TİCARET MERKEZİ -ŞİŞLİ-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 0000000
Faks: (536) - 7827116
Web Sitesi:
Ürünleri
ZARA İMRANLI BÖLGESİ ÇİÇEK VE KEKİKLERİNDEN YAPILAN BALLARIMIZ SİMBAL OLARAK PETEKLERDE ORGANİK VE DOGAL OLARAK ÖZEL ÜRETİLİR.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aydınlık Ticaret, Elektrik, firma bilgileri. Aydınlık Ticaret, Elektrik, adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aydınlık Ticaret, Elektrik, ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aydınlık Ticaret, Elektrik, Organik Gıda Ve Bal Ürünleri İhracatı-ithalatı Ve Toptan Satışı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.