Azim Çorap San.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Azim Çorap San.ve, İstanbul ili AKÇABURGAZ MAH.HADIMKOY YOLU NO:64 ESENYURT-BEYLİKDÜZÜ adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Çorap sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi AYŞEGÜL ÇIRAKOĞLU dir.
Azim Çorap San.ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Azim çorap bayan erkek ve çocuk çoraplarının üreticisi,perkanedecisi ve aynı zamanda ihracatçısıdır.1974’deki kuruluşundan bu yana kalıte zamanında teslım kapasıte ve tecrubelı elemanlarıyla kendı pazarında on sıralarda yer almıstır.
Fabrıka ve satıs magazası İstanbuldadır.
1984den bu yana İngiltere Franda İsveç İsrail ve Amerika gıbı ulkelere ıhracat yapmaktadır.
45-60 gun arasında bıtmıs urunu yukleme ımkanına sahıptır.Urunler musterının desenlerıne veya kendı bunyesındekı desen bolumunda olusturulan desenlerden olusmaktadır. Ilk numune 10 gün gıbı kısa bır sure ıcerısınde olusmaktadır.
Fıyatlar FOB ve Cıf olarak burun dıkı tıpı, kullanılan ıplık,agırlık,boyanma seklı, paketleme ve kullanılan makıne turu ıslemlere gore degısmektedır.
Azım çorap urettıgı corapları lıkralı veya lıkrasız olarak asagıdakı ıcerıklerle uretebılmektedır. Pamuk/nylon, Acrylıc/yun/nylon vc. CAD/CIM teknolojılerı ıle yenı desen yapma ve degıstırme ımkanlarına sahıptır.
Fabrıkanın kendı boyahanesı, dırekt ve reactıve olmak uzere haftada 50000 dz boyama yapma ımkanına sahıptı. Laboratuarda yıkama, surtme, ter ve pıllıng testlerı yapma ımkanı mevcuttur.
Uretım parkurunda tek ve cıft sılındırlı olmak uzere toplam 525 makıne bulunmaktadır. Makına modellerı ve kapasıtelerını fabrıka turundakı teknolojık bılgılerden edınebılırsınız.
Kalıte kontrol 4 asamadan olusmaktarı. Asama uretım esnasında gerceklesmektedır. Bu asamada her calısan ılk kontrolu yaparak hatalı malları bulup ayırmakla sorumludur.2. asamada forma ve paketleme asamasında hatalı malları ayırarak gerceklestırmektedır.3. asama metal dedektorde kontrol yapılmasıdır. 4.asama ıse yuklemeden once son kontrol yapılmaktadır. Her formahanede bır klaıte kontrol sorumlusu gorevlendırılmıstır.Bu kısılerın gorevı hatalı urunlerı ayırtmak dısında urunlerın musterılerın standartlarına uygun olup olmadıgını tespıt etmelerıdır. Bu kısıler kalıte kontrol ve guvence mudurune baglı olarak calısmaktadır.





İletişim Bilgileri
Firma: Azim Çorap San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: AYŞEGÜL ÇIRAKOĞLU
Adres: AKÇABURGAZ MAH.HADIMKOY YOLU NO:64 ESENYURT-BEYLİKDÜZÜ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8867480
Web Sitesi: www.azimsocks.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Azim Çorap San.ve Tic.ltd.şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Azim Çorap San.ve firma bilgileri. Azim Çorap San.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Azim Çorap San.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Azim Çorap San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.