Baltur Tas. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Sti.

Şirket Hakkında
Firmamız, Baltur turizm; Taşımacılık sektöründe hizmet vermektedir. Bursa - Bandırma, Bandırma - Bursa, Erdek - Bursa, Bandırma - Balıkesir, Balıkesir - Bandırma Güzergahlarında taşımacılık hizmeti veren firmamızın başlıca öncülüğü "müşteri memnuniyeti"dir. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli taşımacılık hizmeti sunan firmamız, sektöründe tanınmış firmalar arasında yer almaktadır.

Gelişen teknoloji yakından takip eden firmamız, günün koşullarına göre araçlarını her zaman yenileyerek müşterilerimizin daha rahat ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak için, canla başla çalışmaktadır.

Firmamız, Baltur Turizm; Kendini yenilemek ve geliştirmek için her türlü görüş ve önerilerinize açıktır. Sormak, görüş ve düşünceleriniz için bizi her zaman arayabilir veya mesaj gönderebilirsiniz.
Baltur Tas. Tur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Baltur Tas. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Sti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Süleyman Altun
Adres: Atatürk Cad. No.2 Bandırma / Balıkesir
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 7130061
Web Sitesi: http://www.balturtasimacilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Baltur Tas. Tur. firma bilgileri. Baltur Tas. Tur. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Baltur Tas. Tur. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Baltur Tas. Tur. San. Ve Tic. Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.