Batu Osgb İş Güvenliği Dan.hiz.ltd.şti

Şirket Hakkında
Batu OSGB Kendi Bünyesinde bulunan deneyimli personeli ile iş güvenliği ve mühendislik hizmetlerinde Türkiye'de tek entegre firmadır.Group çatısı altında Hospital-Mühendislik hizmetleri_İş Güvenliği hizmetleri_Periyodik Bakım ve raporlar_Sağlık Hizmetleri-ÇEd raporları ve izinleri-Mesleki eğitimler-MYK-İş Güvenliği Malzemeleri-Alarm Sistemleri .
Batu Osgb İş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Batu Osgb İş Güvenliği Dan.hiz.ltd.şti
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Nergis Yavuz Akman
Adres: Karlıktepe Mah.cengiz Topel Cad.no.17/a Kartal-ist
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 2900348
Web Sitesi: www.batuosgb.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Batu Osgb İş Güvenliği Dan.hiz.ltd.şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Batu Osgb İş firma bilgileri. Batu Osgb İş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Batu Osgb İş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Batu Osgb İş Güvenliği Dan.hiz.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.