Bayplas -tek Telli Ve Çift Telli Klips Üreticisi

Şirket Hakkında
Bayplas, 1985 yılında İstanbul'da kurulmuştur. Firmamız Türkiye içinde, süreklilik içeren çözümler ile müşteri sürdürülebilir çözümler sağlamaktadır. Bizim başarımız, müşteri odaklı vizyonumuza dayanmaktadır. Esnek üretimimiz, teknolojik dönüşümün çok hızlı olduğu ve müşteri beklentilerinin çok çabuk değiştiği bir dünyada profesyonel bütünlüğümüzün bir göstergesi olmuştur.

Biz, müşterilerimizi; kendi pazarlarında onlara rekabet avantajı sağlayacak şekilde desteklemeye çalışır. Bu desteği de üst güvenirlilik ve kalite, daha fazla verimlilik, ürün farklılaşması, yüksek kaliteli müşteri ilişkileri ve sürekli yenilik yaparak sağlarız. Know-how kapasitemiz, becerikli, nitelikli ve deneyimli kadroumuz ile bütün ihtiyaçlarınızı gidererek doğru ürünü doğru fiyatla sizlere sunarız.
Bayplas -tek Telli
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bayplas -tek Telli Ve Çift Telli Klips Üreticisi
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Habil Bayrakdar
Adres: Mehmet Akif Mah. Tezcan Cad. No:7/c ümraniye, İstanbul, Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3649745
Web Sitesi: www.bayplas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bayplas -tek Telli firma bilgileri. Bayplas -tek Telli adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bayplas -tek Telli ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bayplas -tek Telli Ve Çift Telli Klips Üreticisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.