Belgelendirme

Şirket Hakkında
TÜRCERT A.Ş. ulusal ve uluslararası kuruluşları tarafından oluşturulan ve uygulamaya alınan çeşitli yönetim sistemleri, ISO 9001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 13485, Ekolojik Sertifika ECOmark, CE Sertifikası ve standartlar ile ilgili olarak firmaların veya ürünlerinin belgelendirme çalışmalarını yönetmek, gerekli ön denetim ve saha denetim çalışmalarını yapmak ve akredite olduğu kuruluşlar adına ilgili belgeleri düzenlemek, gerek bu denetimler sırasında gerek sonradan ara denetimler sırasında gerekli olan muayene ve test çalışmalarını yapmak, bu çalışmalarla ile ilgili belge ve raporları düzenlemek ve bütün bu sistemlerin kurulması ve işleyişi ile olarak gerekli eğitimleri vermek amacı ile kurulmuş bir şirkettir.
Belgelendirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Belgelendirme
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Belgelendirme
Adres: Merkez Mahallesi, Genç Osman Cd. No:11, 34164 Güngören/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7024000
Web Sitesi: https://www.belgelendirme.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Belgelendirme firma bilgileri. Belgelendirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Belgelendirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Belgelendirme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-07-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.