Beton Silimi , Beton Taşlama, Beton Parlatma, Tozumaz Beton Uygulama- İzmir, Ankara, İstanbul

"Beton Çözümleri"

Şirket Hakkında
Perle Yapı kuruluşundan itibaren endüstriyel zemin çözümleri ve dekoratif beton tasarımları alanında, konusunda deneyimli personeller ve yapı kimyasalları firmaları ile çözüm ortağı olarak çalışmaktadır. Uzmanlık alanımız olan beton uygulamaları ile ilgili müşterileri memnıniyetini en üst düzeyde tutarak tüm Türkiye’de ve yurt dışında hizmetlerine devam etmektedir.
Hizmetlerimiz arasında fabrika zeminleri, otoparklar, hastaneler, Avm zeminleri, antrepo, depo, hava limanları gibi bir çok alanda en uygun ve doğru çözüm noktasını sunmakta beton üzerinde istenen kaplama türüne göre epoksi, poliüretan, epoksi terrazzo, pvc kaplaması, beton mekanik silimi, beton tasarımı, self leveling akıllı şap uygulamaları, tozumaz ve ve beton koruyucu emprenye astar ve cila uygulamalarıdır.
Perle Yapı endüstriyel zemin uygulamaları konusunda uzmanlaşarak bu alanda hizmetlerini sürdürmekte ve piyasada yapmış olduğu referansları ile doğru yolda olduğunu kanıtlamıştır.
Perle Yapı müşteri ile bizzat temas halinde çalışmakta, müşteri taleplerini ortak görüşler alınarak değerlendirmekte ve projelendirmektedir. Uzman ekip lideri ve personeller ile birlikte yenilikleri yakından takip etmekte ve sürekli eğitim politikasını amaçlamıştır. Projeleri profesyonel ekip ve ekipmanları ile planlanan zamanda uluslar arası standartlara uygun şekilde bitirmeyi hedefleyerek çalışmalarını sürdürmektedir.
Perle Yapı üzerinde çalıştığı her projeyi kendi projesi gibi sahiplenen, kaliteden ödün vermeyen, alternatif çözümler üreterek müşteri bütçesine yönelik çalışmaları ilke edinmiş, şeffaf iş politikasını benimsemiştir.
Beton Silimi ,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Beton Silimi , Beton Taşlama, Beton Parlatma, Tozumaz Beton Uygulama- İzmir, Ankara, İstanbul
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Nihat Güneş
Adres: Kızılay Mh. 513. Sok No: 15/2 K.1 D.1 Bornova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5590232
Web Sitesi: www.perleyapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Beton Silimi , firma bilgileri. Beton Silimi , adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Beton Silimi , ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Beton Silimi , Beton Taşlama, Beton Parlatma, Tozumaz Beton Uygulama- İzmir, Ankara, İstanbul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.