Bezirhan Çelik Kapı Fabrikası

Şirket Hakkında
Çelik kapı üretiminde farklı kapı sistemlerinin pozara sunumunda her zaman öncü bir misyon taşımaktadır. Bu anlamda, komple çelik panel (poliretan dolgulu) çelik kapı üretimi, kasa/kanat metalinde ahşap desenli statik boya uygulamaları, kanat serenlerinde paslanmaz krom kaplamalar, çift kanat ferforce/cam kombinli bina giriş ve dış mekan kapıları, yagın kapıları vb. üretimlerimiz mevcuttur. Sektönde birçok metal, ahşap işleme ve çelik kapı üreticisi firma ile çözüm ortaklığı anlamında çalışmalar yapmaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bezirhan Çelik Kapı Fabrikası
Sektörü: İnşaat / Emlak » Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: Yeşim Çelik Yayla
Adres: ıhlamurkuyu Alemdağ cd.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5263883
Web Sitesi: www.bezirhangroup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bezirhan Çelik Kapı firma bilgileri. Bezirhan Çelik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bezirhan Çelik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bezirhan Çelik Kapı Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.