Bilgimak Basım Grafik Makina Ve Malzemeleri

Şirket Hakkında
Bilgimak Basım Grafik, Ankara ili Batı Bulvarı Atb İş Merkezi C/58 Macunköy-yenimahalle adresinde bulunmaktadır. Firma Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Makineleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ertan Kılıç dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bilgimak - Basım Grafik Makina ve Malzemeleri

CTP, Ofset Baskı Makinaları, Serigrafi Makinaları, Numaratör Makinaları,
Kapak Takma Makinaları, Laminasyon Makinaları, Kağıt Harman Makinaları, Kağıt Katlama Makinaları, Dijital Etiket Baskı ...

Bilgimak, baskı öncesinden, baskı ve baskı sonu ekipmanlarına kadar ihtiyacınız olan üniteyi veya anahtar teslimi komple çözümler sunar.
Müşteri odaklı çalışan ve "arkasında duramayacağı" hiç bir makina ve malzemeyi satmayan Bilgimak, Türkiye koşullarına uygun, denenmiş ve başarısı kanıtlanmış markaların bazılarında Türkiye Mümessili, bazılarında Ankara Bölgesi Bayisi olarak hizmet vermektedir.
İlginizi çeken ürünlerimiz için her türlü referansa ve sizi ziyarete hazırız.
İletişim Bilgileri
Firma: Bilgimak Basım Grafik Makina Ve Malzemeleri
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Makineleri
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
Yetkili Kişi: Ertan Kılıç
Adres: Batı Bulvarı Atb İş Merkezi C/58 Macunköy-yenimahalle
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3972494
Web Sitesi: www.bilgimak.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilgimak Basım Grafik firma bilgileri. Bilgimak Basım Grafik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilgimak Basım Grafik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilgimak Basım Grafik Makina Ve Malzemeleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.