Bilgisayar Çözüm Merkezi

Şirket Hakkında
Bilgisayar Çözüm Merkezi, İstanbul ili Barış Mah.ali Çebi Cad.birlik Sanayi Sitesi 2.iş Merkezi Kat:4 No:466 adresinde bulunmaktadır. Firma Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Müslüm Yıldırım dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1998 yılından bu yana Sektörde Notebook ve Masaüstü bilgisayar tamiri, Kumrumsal firmalara bilgisayar desteği , Web sayfası , Google SEO çalışmaları, Veri kurtarma , Yerli yazılım alanda virüs programı ve Personel İzleme Programı gibi anabaşlıklar altında hizmet vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Bilgisayar Çözüm Merkezi
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Müslüm Yıldırım
Adres: Barış Mah.ali Çebi Cad.birlik Sanayi Sitesi 2.iş Merkezi Kat:4 No:466
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8753779
Web Sitesi: https://bilgisayarcozummerkezi.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bilgisayar Çözüm Merkezi firma bilgileri. Bilgisayar Çözüm Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bilgisayar Çözüm Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bilgisayar Çözüm Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-10-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.