Binterplast

Şirket Hakkında
Cerrahi, insanın vücut bütünlüğüne özel aletler ile dış kısımdan müdahale edilmesi anlamını belirttiğinden, ister büyük ister küçük olsun, herkeste ister istemez bir korku meydana getirmektedir. Bu korku bazen doktora gitmeniz için bile alıkoymaktadır. Estetik cerrahi izmir'de ve diğer illerimizde konu estetik olunca toplum baskısıda boy göstermektedir. Bu baskılardan kurtulmuş ve doktora gelmiş olan kişide ürkeklik ve kararsızlık ön planda gözlemlenmektedir. Bu noktada estetik cerrahi izmir'de, hastaya güler yüz ve sevecen yaklaşımla onların gerçekten ne istediklerine rahatlatarak karar vermesini sağlamaktayız.
Binterplast
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Binterplast
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: Mübin Hoşnuter
Adres: Mansuroğlu Mah. 286/3 Sk. No:17 K:1 D:1 Bayraklı – İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2905075
Web Sitesi: http://www.binterplast.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Binterplast firma bilgileri. Binterplast adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Binterplast ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Binterplast firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.