Birebir Gıda San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
şirketimiz antalya merkezli olup antalya ve ilçeleri toptan gıda bakliyat temizlik ürünleri lüks hırdavat ve spot mal alım satımı yapmaktadır.
Birebir Gıda San.tic.ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Birebir Gıda San.tic.ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Alkollü İçecek
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Çay, Kahve
Yetkili Kişi: fedayi afşar
Adres: altınova sinan mah. yunus emre cad. no:23
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3400268
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Alım
spot coca cola, red bull, omomatik 6 kg, doğuş çay 1 kg filiz, pril 6 kg, fairy sıvı bul.det. 750 gr alımları yapılacaktır.
Birebir Gıda San.tic.ltd.şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Birebir Gıda San.tic.ltd.şti firma bilgileri. Birebir Gıda San.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Birebir Gıda San.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Birebir Gıda San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.