Burgeni

Şirket Hakkında
Tekstil, reklam ve pazarlama sektörlerinin farklı disiplinlerinden profesyonellerden oluşan ekibi ile 2012 yılında İstanbul merkezli kurulan Burgeni, tekstil sektöründe ki deneyim ve bilgi birikimi ile yurt içi ve yurt dışı giyim markaları için güçlü, yenilikçi ve sonuç odaklı çözümler sunmaktadır.

Tekstil tasarım ve marka ajansı olarak markalar için; hazır giyim ve grafik tasarımı, orijinal proto ve ön sipariş proto hazırlama (original sample / salesman sample), özel imalat; marka oluşturma, marka konumlandırma ve marka iletişimi hizmetleri sunan Burgeni; yoğun rekabetin var olduğu günümüz küresel pazarlarında ihracat ve ithalat konularında yepyeni fırsatlar yaratmak isteyen müşterilerine, küresel pazar ihtiyaçlarını daha iyi saptamak ve karşılamak için 2014 yılında Rusya pazarında mümessillik faaliyetlerine başlamış ve farklı ülkelerden uluslararası iş ortaklıkları kurmuştur.

Burgeni, bölgenin stratejik konumunu lojistik avantaja dönüştürmek amacıyla 2016 yılında Ankara’ya taşınarak İstanbul, Denizli, İzmir ve Gaziantep gibi farklı üretim kaynaklarına sahip şehirlerden partnerler ile iş birliği faaliyetlerinde bulunmuştur.

Müşterileri ile yarattığı sinerjiyi sürekli geliştiren Burgeni, müşteri odaklı yaklaşımı benimser ve servis sunduğu firmalar için en iyisini, en mükemmelini düşür; her projenin başarıyla sonuçlanmasına odaklanır.

Burgeni, müşterileri için çağın dinamiklerine uygun ürün, iletişim ve pazarlama konsepti oluştururken, markaları büyük ya da küçük sıfatlarıyla nitelendirmeyerek her biri için aynı ustalık ve özenle çalışmaktadır.
Burgeni
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tasarım + Ürün Geliştirme: Müşterilerimizin marka değerine ve hedef kitle pazarlarına uygun özel ürünler tasarlıyoruz.

Tedarik: Ürün çeşitlerine, üretim kalitesine, maliyetine, tesisin üretim kapasitesine ve verimliliğe göre müşterilerimiz için proto üreticisi, üretim fabrikası veya tekstil yan ürün tedarikçisini bulma servisi.

Marka Hizmetleri: Markaları, özgün fikirler, projeler ve uygulamalarla arzu edilen noktada konumlandırır; pazarlama ve satış hedeflerine ulaşmaya yönelik iletişim stratejileri tasarlayarak profesyonel çözümler sunarız.
İletişim Bilgileri
Firma: Burgeni
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Volkan Aksoy
Adres: 145 Sk. Bk4-1 19, Etimesgut
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2274637
Web Sitesi: https://burgeni.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Burgeni firma bilgileri. Burgeni adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Burgeni ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Burgeni firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-09-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.