Bursa İlan Platformu

Şirket Hakkında
Artık, Bursa; Bursa ilan, Bursa ilanları, Bursa iş ilanları, Bursa Sahibinden platformu artık yayında. Bursa buradan alıyor, buradan satıyor sloganıyla faaliyet hayatına başlıyor.
Dışarıdan değil, içeriden tüketmek. Esnaflarımızın kapanmamasını ve Bursa'nın kalkınmasını sağlamak için yeni bir projemiz var. Şu anda aktif ve kullanıma açılmıştır. Sadece Bursa mağazaları ve Bursa'da yaşayanlar ilan ve satış işlemi yapabilecektir. Aramak ve bulmak daha kolay olacaktır.

Sahibinden, Hürriyet, Olay vb. gibi yerlere artık para vermenize gerek kalmadı.
Bursa'ya özel tamamen ücretsiz ilan ve satış portalı açıldı. Bu sosyal projeye sahip çıkma sırası sende. Sen de buradan al, buradan sat. Sen kazan, Bursa kazansın...
Üyelik ücreti yok, mağaza ücreti yok.
Mağazalar 100 ilan verme, bireysel 5 ilan verme hakkına sahiptirler.
Sahibinden'in tüm özellikleri sistemde yer almaktadır. Güvenli E-Ticaret Satışı yapabilirsiniz.
Sizden istenilen şey aynı ilanı iki kere açmamanız ve ilanınızı girerken doğru ilan kategori seçtiğinizden emin olmanız. Aynı ilanı iki kere açtığınızda üyeliğiniz askıya alınır, doğru kategoriyi seçmediğiniz süreçte ilanınız onaylanmaz. Kullanım şartlarını okumanızı önemle rica etmekteyiz.
Android uygulamamızı Google play store’den ilan bursa olarak arattığınızda indirebilirsiniz.
Bursadanerede.com’un bir alt projesi olarak faaliyete geçen ilan portalıdır. Bugüne kadar 7 bine yaklaşan firmayı internet ortamında, arama motorlarında, haritalarda güncelleyerek, durmadan ilerliyoruz. Şimdilik son projemiz olarak gözükse de, asla son projemiz diyemeyiz, Bursa için çalışıyor daha da üretken olmaya gayret gösteriyoruz.

Günümüzde internet ortamından alışveriş arttığı için artık insanlar çarşıya, pazara vb. yerlere sadece gezme amaçlı gitmeye başladı. Çünkü artık herkes elinde telefonuyla ve bilgisayarıyla internet ortamından ürünü araştırıyor, internet üzerinden satın alıyor. Bu platformlarda yer almayan mağazalar da işletmelerini bir b
Bursa İlan Platformu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Bursa İlan Platformu
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Elektronik Yayın
Yetkili Kişi: Bursa İlan Platformu
Adres: Kükürtlü Mh. Çekirge Cd. No 130 Kat: 3 Daire 5
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2331020
Web Sitesi: 16050
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Bursa İlan Platformu firma bilgileri. Bursa İlan Platformu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Bursa İlan Platformu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Bursa İlan Platformu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.