Cadde Giyim

Şirket Hakkında
2014 Yılından Bu yana Siz Değerli Müşterilerimize En trend ve moda Ürünlerimizi Sizlere Gururla Sunmaktayız, 3 Katlı Yetişkin mağzamızla Hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra Çocuk Mağzamızlada siz müşterilerimize ürün seçeneği sunmaktayız. Mağzamızlarımızda ürün seçenekleri Giyim, mont, pantolon, gömlek, sweatshirt, hırka, kazak, etek, tayt, abiye çeşitleri, eşarp, şal, tessettür, kemer, çanta ve aksesuarlar, çocuk ve yetişkin ayakkabı çeşitleri mevcuttur, çocukgiyim, tüm kıyafetleri ve bebe kıyafetleri, hastane çıkışı setleri ve bütün bebe grup setleri, aynızamanda çocuk gereçleri, puset, çocuk arabası ve vb bütün çeşitlerle siz değerli müşterilerimizle kaliteden ödün vermeden yolumuza hızla devam etmekteyiz... Bizleri tercih ettiğiniz için, Teşekkürederiz
Cadde Giyim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cadde Giyim
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: Turgut Hamaratoğlu
Adres: Çay Mahallesi, Atatürk Caddesi, No/12 Çaycuma / Zonguldak
Şehir: Zonguldak
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 6586370
Web Sitesi: www.caddegiyim.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Cadde Giyim firma bilgileri. Cadde Giyim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cadde Giyim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cadde Giyim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-08-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.