Çakıroğlu Group Kozmetik Plastik Ambalaj Ltd.şti.

Şirket Hakkında
2011 yılında kurulan firmamız 2500 m² alan içerisinde 1000 m² kapalı alanda; 9 Enjeksiyon, 2 Havalı enjeksiyon 2 Havalı şişirme makinesi ve 7 adet sıcak baskı makinesi ile üretim yapmaktadır. Müşteri portföyümüzde yurt içinde değişik firmalar olmakla birlikte; Bulgaristan, Fransa, Rusya, Irak, İran ve Cezayir'e ihracat yapmaktadır.

VİZYONUMUZ:

Değişen teknoloji ve yenilikleri takip ederek insan kaynaklarımızı bu teknoloji ve yeniliklere adapte edip uygun fiyata kaliteli hizmet sunmaktır.


MİSYONUMUZ:
ÇAKIROĞLU GROUP KOZMETİK PLASTİK AMBALAJ LTD. ŞTİ. olarak; kozmetik ambalajı üretiminde kalite ve teknolojiyi ön plana çıkartıp, müşteri odaklı çalışma sistemi ile müşteri memnuniyetini üst seviyelere ulaştırıp, yurt içi ve yurt dışı kozmetik ambalajı sektöründe söz sahibi olmaktır.
Çakıroğlu Group Kozmetik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çakıroğlu Group Kozmetik Plastik Ambalaj Ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Kozmetik Ambalajlama
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: Murat Dil
Adres: Sanayi Mahallesi Yalova Bursa Yolu No:260/1 Yalova/merkez-turkey
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (226) - 8000880
Web Sitesi: www.cakirogluplastikyalova.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çakıroğlu Group Kozmetik firma bilgileri. Çakıroğlu Group Kozmetik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çakıroğlu Group Kozmetik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çakıroğlu Group Kozmetik Plastik Ambalaj Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.