Camel Tekstıl Gıda Sanayı Tıcaret A . S

Şirket Hakkında
CAMEL TEKSTİL GIDA Sanayi ve Ticaret A.Ş


Camel Tekstil 1975 Yılında , triko üretmine başlamıştır.Gaziantep Organize Sanayi 2.Bölgesinde üretimine devam etmektedir.

Camel Testil güçlü sermaye yapısı, gelişmiş teknolojisi, benzersiz ürün çeşitliliği , sürekli yenilik anlayışı ve güvenilir, kurumsal imajı ile dikkat çekmistir. Bulunduğu bölgenin kalkınmasında önemli rol oynamayı hedeflemektedir.

Ürün kalitesinden ödün vermeden , koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle her geçen gün potansiyeli artıran Camel Tekstil , teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte; maksimum verim hedefiyle makine parkurunu , üretim alanı , ürün yelpazesini ve yıllık üretim kapasitesini sürekli geliştirmekte ; böylece müşterilerine en doğru , kaliteli ve hızlı hizmeti sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Camel Tekstıl Gıda Sanayı Tıcaret A . S
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Ayşegül Kaya
Adres: 2. Osb 83203 Nolu Cadde 10 Nolu Sokak No 48
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 5537737
Web Sitesi: 27010
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Camel Tekstıl Gıda firma bilgileri. Camel Tekstıl Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Camel Tekstıl Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Camel Tekstıl Gıda Sanayı Tıcaret A . S firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.