Capaks Cam Aluminyum Paslanmaz Kompozit Cephe Sistemleri

Şirket Hakkında
Firmamız Capaks Cam Alüminyum Paslanmaz Cephe Sistemleri Yatırımcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Ankara’da kurulmuştur. Faaliyet gösterdiği alanlara ait tüm ürün grupları ile ilgili projelendirme, imalat, montaj ve montaj sonrası sonrası hizmet veren firmamız, kaliteli malzemeyi kaliteli hizmet anlayışı ile bir arada sunarak sektörde hizmet vermektedir. Üretim başlangıcından bugüne kadar edindiği tecrübeleri müşterilerine yansıtarak kaliteyi ön plana çıkarmaktadır. Kalite imalat ve montaj uygulamaları ile kısa sürede projelerde yerini almaktadır.

Yüksek kalite standartları ileri teknoloji zengin uygulama ve ürün çeşitliliği konusunda profesyonel ve uzman ekip ile birlikte Cam, Alüminyum, Paslanmaz, Cephe Sistemleri ile müşterimize hizmet sunmaktayız.

Faaliyet alanlarımız arasında Alışveriş merkezleri, Oteller, Spor salonları, Cafe ve restorantlar, İş yerleri, Villalar, Konutlar,
Capaks Cam Aluminyum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Capaks Cam Aluminyum Paslanmaz Kompozit Cephe Sistemleri
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Cam Ürünleri
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Camcılar
Yetkili Kişi: Hasan Yaşrin
Adres: Keresteciler Sanayi Sitesi Bekir Adıbelli Bulvarı 2. Cad. No: 6 Sarayköy - Kazan / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6746235
Web Sitesi: www.capaksaluminyum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Capaks Cam Aluminyum firma bilgileri. Capaks Cam Aluminyum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Capaks Cam Aluminyum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Capaks Cam Aluminyum Paslanmaz Kompozit Cephe Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.