Çd Ankara Makina İnş. Enerji San. Tic. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
ÇD ANKARA MAKİNA, kendi tesislerinde ürettiği boru bağlantı ekipmanlarını (flange ve fitting) fabrikadan kullanıcıya ulaştırmak amacıyla kurulmuş olup, bugüne kadar; petrol ve doğalgaz boru hatları, enerji santralleri, arıtma tesisleri, barajlar ve sulama hatları projeleri başta olmak üzere birçok sektörde yurtiçi ve yurtdışından önde gelen firmalara hizmet vermiştir.
Türkiye’de 3500 m2 üretim alanına 6000m2 alanlı bir fabrika daha ilave ederek deneyimli teknik personeli ile hizmet veren ÇD ANKARA MAKİNA, üretim kapasitesini ve tedarik gücünü maksimum seviyeye çıkartmıştır.
Bu sayede, 50 yıllık tecrübesi, yüksek kalitede ve hatasız üretim modeli ile ÇD ANKARA MAKİNA sadece standart değil, standart dışı özel üretimlerde de tüm taleplere yanıt verebilmektedir.
Sistemli üretim programı, zamanında teslim anlayışı, sürekli müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikasıyla ÇD ANKARA MAKİNA sektörün kalite politikasına yön veren firmalar arasında olmanın gururunu yaşamaktadır.
ÇD ANKARA MAKİNA olarak tüm boru ve ek parçaları (flanş, dirsek, tee, redüksiyon, kep, 3000Lb- 6000Lb dişli ve SW fittingsler) ile ilgili çözüm ortağınız olabileceğimizi umar, değerli teklif isteklerinizi bekleriz.
Çd Ankara Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çd Ankara Makina İnş. Enerji San. Tic. Ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: Hürriyet Ulusoy
Adres: Has Emek San. Sitesi 1464 Sokak
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3958991
Web Sitesi: www.flans.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çd Ankara Makina firma bilgileri. Çd Ankara Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çd Ankara Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çd Ankara Makina İnş. Enerji San. Tic. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.