Çelik Elektrik

Şirket Hakkında
Çelik Elektrik, Konya ili Sancak Mah.mizan Sok.12/a Selçuklu/konya adresinde bulunmaktadır. Firma Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Mehmet dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİRMAMIZ YAPTIĞI İŞLERİN ARKASINDADIR. ELEKTRİK TESİSAT VE ARIZALARINIZ ŞOHBEN SATIŞ VE MONTAJIMIZ AVİZE TAMİR MONTAJIMIZ MALZEME SATIŞIMIZ MEVCUTTU.7/24 SAAT HİZMET VERMEKTEYİZ.( 05427698683 )
İletişim Bilgileri
Firma: Çelik Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
Yetkili Kişi: Mehmet
Adres: Sancak Mah.mizan Sok.12/a Selçuklu/konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 7698683
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
HER TÜRLÜ ELEKTRİK ARIZALARINIZ PANO SİGORTA ARIZALARINIZ ŞOHBEN SATIŞ VE MONTAJIMIZ AVİZE TAMİR SATIŞ VE MONTAJIMIZ MEVCUTTUR.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çelik Elektrik firma bilgileri. Çelik Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çelik Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çelik Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.