Çelik Kasa Com Tr

Şirket Hakkında
1990 yilinda çelik para kasasi imalatina başlamis olup
2000 yilina kadar yalnizca piyasada taninan büyük markalara fason çelik kasa yapmistir. 2002 yılında yeni yapilanmayla atölyesini Gaziantep Çelik Atölyesi'ne tasiyarak siz degerli müşterilerimize aracisiz hitap etmektedir. Kiymetlerinizi kendimiz için kıymetli bildik.
Gerek kullanim malzeme gerekse estetik görünümü ile kullanilanlarca başkalarina tavsiye edilmektedir. Titiz isçilik ve kaliteli malzeme kullaniminin getirdigi saglamligi ile son derece dayaniklidir. Kasalarimizin güvenlik sistemi kolay kullanim özellikleri göz önüne alinarak, çift kilit sistemi, kademeli kilit özel formül modelleri ile çok ileri düzeye getirilmistir.
Çelik Kasa Com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çelik Kasa Com Tr
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Avşar
Adres: Tavukçuyolu Cad No 146/c Y, Dudullu Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5614524
Web Sitesi: www.celikkasa.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çelik Kasa Com firma bilgileri. Çelik Kasa Com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çelik Kasa Com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çelik Kasa Com Tr firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.