Çeliker Makina

Şirket Hakkında
ÇELİKER KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. 1996 YILINDA TÜRKİYEDE EKSİKLİĞİ DUYULAN MALZEME, KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ, ÇELİK HALAT, ZİNCİR VE EKLERİ ALANLARINDA İLKELİ VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI İLE KENDİ BRANŞLARINDA TARTIŞMASIZ LİDER KONUMDA OLAN MARKALARIN SATIŞ SORUMLULUĞUNU ÜSTLENMİŞTİR.
GÜNÜMÜZ YÜKSEK REKABET ORTAMINDA KALİTELİ VE YETKİN KADROSU İLE ÇELİKER MAKİNA, ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OLMA YOLUNDA İLERLEMEKTEDİR.

SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI HİZMET BİRİMLERİNİ BÜNYESİNDE BARINDIRAN ÇELİKER MAKİNA, YÜKSEK TEKNOLOJİ, BİLGİ BİRİKİMİ VE TECRÜBESİYLE YÜKSEK NİTELİKLİ ÜRÜNLERİN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞMASINI GARANTİ EDİYOR. İŞ EMNİYETİNE VE GÜVENLİĞİNE VERDİĞİMİZ ÖNEM, SİZE SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERİN ÜSTÜN KALİTESİ VE KISA ZAMANDA OLUŞTURDUĞUMUZ SON DERECE SAĞLAM REFERANSLARIMIZDAN AÇIKÇA ANLAŞILMAKTADIR.
Çeliker Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çeliker Makina
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Yan Sanayi ve Makineler
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Dursun Çelik
Adres: Bescit Mah Demokrasi Cad Birmes İşmerkezi A2 Blok No:
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3959901
Web Sitesi: http://www.celikermakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Zincirli Vinç
ÇELİKER KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. 1996 YILINDA TÜRKİYEDE EKSİKLİĞİ DUYULAN MALZEME, KALDIRMA VE TAŞIMA SİSTEMLERİ, ÇELİK HALAT, Z...
Çeliker Makina firma bilgileri. Çeliker Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çeliker Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çeliker Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.