Çenesizler Group

Şirket Hakkında
1965 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde kurulan Çenesizler Toprak San. Tic. A.Ş Türkiye toprak sanayi sektörünün önemli ve öncü kuruluşlarından biridir. Firmamız İnşaat sektöründe artan talebe paralel olarak Çenesizler markalı kiremit, delikli inşaat tuğlası dışında izolasyon tuğlası, düşey delikli taşıyıcı tuğla, dekoratif tuğla ve aksesuarları olmak üzere 150 kadar ürün ile ‘Kalitede Estetik’ sunmaktadır. Şirketimiz Türkiye’ de tuğla sektöründe ISO 9001, Kalite Yönetim Belgesiyle çalışan ilk firmalar arasında yerini almıştır. Tüm ürünlerimiz Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen kalite normlarına ve standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Uluslararası standartlarına uygun olan üretimimiz Tokat’ ın Zile ilçesinden başlayan Turhal’ dan geçip Sivas’ ın Gemerek ilçesine kadar uzanan 300 km. ‘lik sahaya yayılmış olan altı fabrikada geçmektedir.
Tokat’ ın Turhal ilçesinde yer alan fabrika laboratuarında, bölgenin en kaliteli killerini araştırarak üretime geçiren ve AR-GE çalışmalarının sonucunda, var olan ürünlerini iyileştirerek yeni ürünler geliştiren firmamız, ayrıca Türk Standartları Enstitüsünce Avrupa’ dan alınarak kabul edilen yeni Standartlarının hazırlanma sürecini dikkatle takip edip değişikliklere hızla adapte olarak, çevre ve cephe düzenlemesi uygulamalarında uzman kadrosuyla en yeni bilgi ve teknikleri müşterilerine zamanında iletmekten gurur duymaktadır.
Çenesizler Toprak San. ve Tic. A.Ş.’ nin bugün ortaya koyduğu başarılı performansın kaynağı şirk
Çenesizler Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çenesizler Group
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Tuğla / Kiremit
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
Yetkili Kişi: Ömer ÇENESİZ
Adres: Yavşanlık Mevkii PK:34 Turhal/TURKEY
Şehir: Tokat
Ülke: Türkiye
Telefon: (356) - 2751178
Faks: (356) - 2751892
Web Sitesi: www.cenesizler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çenesizler Group firma bilgileri. Çenesizler Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çenesizler Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çenesizler Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.