Çesa Promosyon Ve Tekstil Ürünleri

Şirket Hakkında
1982 yılında kurulmuş olan ÇESA TEKSTİL & PROMOSYON firmamız Tekstil ve Eşantiyon-Hediyelik Eşya ürünleri ile imalat-ithalat ve ihracat yapmaktadır. Firmamız sektöründe geniş bir bayii ağı ile iç ve dış pazarlara hizmet vermektedir. ÇESA TEKSTİL & PROMOSYON kurulduğu ilk günden bugüne hizmet ve ürün kalitesini daima ilk sırada tutmuş ve müşterilerine doğru ürünü zamanında ve en uygun fiyatla sunmak ilkesinden asla taviz vermemiştir.
Tamamen müşteri odaklı bir hizmet anlayışını kendine ilke edinmiş olan ÇESA TEKSTİL & PROMOSYON bu doğrultuda Promosyon sektöründe ilkelerinden taviz vermeden 31 yıldır hizmet sunmaktadır. Çeşitlerimizi sık sık gözden geçirerek farklı ürünleri sektöre kazandırmak adına çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bugün hizmete ve kaliteye önem veren, sektörünün önde gelen firmaları promosyon ihtiyaçlarında ÇESA TEKSTİL & PROMOSYON markasını tercih etmektedirler.
Çesa Promosyon Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çesa Promosyon Ve Tekstil Ürünleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Promosyon
Yetkili Kişi: Mehmet Gökhan Çebi
Adres: Yukarı Dudullu Mah. Şengöz Sok. No:6/6 Ümraniye/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 7061512
Web Sitesi: http://www.cesapromosyon.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çesa Promosyon Ve firma bilgileri. Çesa Promosyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çesa Promosyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çesa Promosyon Ve Tekstil Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.